Nieuws

Vrienden van de menclub  het  Wapenvelds Gerij.

 

  • Zaterdag 1 okt. a.s. Gemeente Kampioenschappen verreden bij Wapenvelds Gerij. Inschrijfgeld voor 1 onderdeel 7,50, voor 2 onderdelen 12,50. Startlijst onder kopje “startlijsten”

   Opgeven z.s.m. bij Adriana Haverkamp of Herma Meek 06-2369-8627

.-

Rabo ClubSupport
Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving
Beste relatie,

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!

Stemmen
Leden van Noord Veluwe brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelenpakket downloaden. Of maak je persoonlijke promotiemateriaal en ga hiermee aan de slag om stemmen te werven. Want elke stem telt!

Save the date
Je bent vast heel benieuwd hoeveel stemmen er aan het einde van de stemperiode op jouw vereniging of stichting zijn uitgebracht. En hoeveel geld deze stemmen waard zijn natuurlijk! Dit maken we bekend op donderdagavond 6 oktober. Uiteraard ontvang je hier nog meer informatie over. Het belooft in elk geval een toffe avond te worden die je echt niet wil missen. Houd deze avond dan ook vrij!

Wij wensen Menver. Wapenvelds Gerij veel succes!

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Joram Maan

 

  • Menvereniging het Cannenburghs Gerij organiseert iedere laatste zondag van de maand een mooie rit. Leden van onze vereniging zijn uitgenodigd om mee te rijden! Opgeven voor de ritten altijd bij Henk: 0625456353 of terheide6@outlook.com

Uiterlijk voor de donderdag ervoor. Koffie staat klaar om 9:00 uur , vertrek om 9:30 uur .  Meer informatie ook op hun website.

 

 

 

 

Zaterdag 9 oktober gezelligheidsritje gemaakt
met 9 aanspanningen door het bos !
Na afloop een lekkere bbq.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————-

MENVERENIGING HET WAPENVELDS GERIJ

Vele activiteiten gaan van start bij ‘Het Wapenvelds Gerij’