Nieuws


Een groot fotoalbum van de Koetsentocht 2018
Klik hier
 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Een fotoalbum van de Snertrit 2017 Klik hier.

Bloemencorso 2017 (Foto`s hier van klik hier)


Op zaterdag 19 augustus was het weer zover, het jaarlijkse bloemencorso. Als organisatie van het bloemencorso kunnen wij terugkijken op een mooie dag. Voor het eerst volgde de route door Heerde en Hattem. Aan de route stond veel publiek en ook tijdens de stop aan de grote gracht bij verzorgingstehuis ‘De Bongerd’ was er veel belangstelling voor de opgemaakte wagens. Mensen genoten van de prachtig opgemaakte rijtuigen.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer werk verricht door veel mensen. Hiervoor zijn wij jullie ook erg veel dank verschuldigd. De rit zelf verliep zonder problemen, dit was ook te danken aan de goede begeleiding van helpers er om heen. De gehele tocht naar Heerde en Hattem hebben wij het droog gehouden, al dreigde het weer soms wel, kortom voor mens en dier een plezierige rit.

Eenmaal terug op Vrieze's Erfgoed, werd er een defilé gehouden. Geleid door de heer Jan Nitrauw, verliep ook dit erg netjes. Heel veel dank aan iedereen, die op wat voor manier dan ook, geholpen heeft om ook dit jaar weer een mooi bloemencorso neer te zetten. Wij hopen dan ook volgend jaar het bloemencorso opnieuw te organiseren met hopelijk nog meer aanspanningen.

 

Een fotoalbum van de Historische koetsentocht 1 juli 2017.
Klik hier.

 ---------------------------------------

Ringsteken: kwestie van samenwerken


-------------------------------

De waterbak in in gebruiktgenomen.
klik hier voor een aantal foto`s.

Een filmpje op YouTube

-----------------------------------------------------------